keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

2 AM and she calls me 'cause I'm still awake

Nyt kävi näin. Heräsin kello 2:14 kaverini itkupuheluun ja en saanut enää nukuttua. Oikeastaan en ehtinyt edes nukahtaa ennenkuin sain tuon puhelun. Hmph, juuri näin. Ja sitten sain mestari idean laittaa kolmannen kerran blogin pystyyn. Josko tämä nyt säilyisi pidempään kuin kaksi kuukautta?


But, this is me. Ani. Nice to meet you. Olen yläasteen vikaa luokkaa käyvä tyttönen ja intohimoni on kengät ja laukut. Tykkäilen toki myös vaatteista ja vaatekaappeja löytyy tästä asunnosta tällä hetkellä kolme. Great.
Ei tässä sitten kummempia. Tervetuloa blogini ihmeelliseen(krhm) maailmaan ja minun elämääni. Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleenkin!

Tässä nyt heti alkuun sitten päivän(eli eilisen) asu. Minulla oli eilen synttärit, joita juhlistin oikein rauhallisissa tunnelmissa parhaan kaverini kanssa elokuvissa ja syömässä. Oikein kunnolla ajattelin juhlistaa torstaina, kun kerrankin saan häädettyä talon vanhukset kolmeksi päiväksi pois. Jes! (:
Asu oli tosi simppeli ja päälläni oli tuon lisäksi kaksi huppari ja neule. Tuolla pitäisi olla kesä, mutta tonne jäätyy! Onks tää nyt reiluu sääjumalat!?
Kuitenkin paita on tutusta ja turvallisesta H&M:ästä ja lasit ála Diesel. Housuina oli normi siniset pillifarkut ja niin, ne kaksi huppari ja neule.

Tänään ajattelin hiukan illemmalla väsätä vielä toisen postauksen tämän päivän asusta ja kertoilla hiukan lisää itsestäni ja päivästäni. Mutta nyt painun kyllä nukkumaan. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti